I would like to see this page in English 

Genius, Software Developer

Heb jij een universitaire studieachtergrond en ben je klaar voor je 1e of 2e baan als software developer? Lees dan verder wat we je met PolderValley kunnen bieden.

Ons domein, Digital Performance
Veel verbeteringen voor organisaties, mensen en aarde liggen in technologische ontwikkeling, die tegenwoordig vaak zijn voedingsbodem vindt in de digitale transformatie. Volgens onderzoeken is in 2021 50% van het wereld bruto nationaal product gedigitaliseerd in cloud oplossingen, mobile apps en Internet of Things. Om het beste uit deze digitale transformatie te halen moeten organisaties de best mogelijke digitale experience voor klanten, medewerkers en partners realiseren. Een goede “Digital Performance” is noodzakelijk om een Digital Transformation succesvol te laten zijn. En dit is weer essentieel voor business performance. PolderValley bevindt zich samen met haar 3 zusterorganisaties in dit domein.

PolderValley ontwikkelt intelligente software om organisaties te helpen met hun Digital Performance. Onze software moet zo worden ontwikkeld dat het eenvoudig door iedere organisatie ter wereld gebruikt kan worden. 

Ons team

“Culture eats strategy for breakfast”. Dit houdt in dat je prachtige plannen kunt maken, maar het team bepaald of het een succes wordt. Ons development team moet zelf beslissingen kunnen nemen (Autonomy) en geloven dat wij software bouwen die ertoe doet (Purpose). Organisaties moeten met onze software hun Digital Performance verbeteren. Software om het bestaansrecht van organisaties te verbeteren. Dus niet alleen uitdagend, maar ook belangrijk werk. Bovendien moet ons team kunnen excelleren op hun vakgebied (Mastery). Wij geloven in efficiënte hoogopgeleide (WO) teams die deze cultuur omarmen.

Onze werkwijze

Binnen PolderValley wordt Agile gewerkt. Het team is verantwoordelijk voor development en operations (Devops). Wendbaarheid en korte lijnen naar de gebruiker zijn ons uitgangspunt. Wij geloven in test-driven software development. Wij maken daarnaast gebruik van frameworks, zoals Azure DevOps en .NET 

De techniek 

Binnen ons development team wordt op een full-stack wijze ontwikkeld. Alle developers zijn bij ieder facet van het ontwikkelproces betrokken; design, front-end, back-end, distributie, testing, fixing.  Programmeertalen, tools en frameworks die voornamelijk gebruikt worden zijn; React, C# en Electron. 

Microsoft Application Insights wordt gebruikt om trends in de performance en gedrag te onderkennen. Technologieën, zoals Artificial Intelligence en Machine learning worden binnen de oplossingen toegepast in verschillende gradaties. Onze software wordt via Azure als Software as a Service (SaaS) aangeboden.  

Jouw nieuwe functie?
Spreekt deze inleiding je aan, dan hopen we dat je nieuwsgierig bent om het eens van dichtbij te zien. Een afvaardiging van ons team gaat graag met je in gesprek op ons kantoor in Hengelo, we laten je de producten zien en je mag hen alles vragen wat er in je opkomt.

Bel of mail met Peter Klijndijk (06-46286302, info@poldervalley.com)